Ett nytt kapitel för Norgald på Yuncture House

Välkommen till Yuncture House säger vi till ett bekant ansikte, nämligen Elin Sandahl. Elin satt med i vår inkubator år i våras med bolaget Norgald. Bolaget är en forskningsbaserad startup som utvecklar Elvira, ett analysverktyg för att göra cybersäkerhet enkelt, automatiserat och effektivt för att bygga motståndskraftig kritisk infrastruktur.  

De hoppas kunna ge organisationer inom kritisk infrastruktur förmågan att förebygga cyberangrepp och strävar efter att tillhandahålla innovativa och intuitiva lösningar som korrekt identifierar och analyserar potentiella säkerhetsrisker – vilket möjliggör proaktiv riskhantering och respons. Genom att leverera pålitliga och effektiva lösningar vill teamet automatisera cybersäkerhetshanteringen i realtid och etablera en position som den främsta leverantören av cybersäkerhetsmodelleringslösningar för kritisk infrastruktur.  

Elin, som driver bolaget, har studerat på Chalmers Entreprenörskola och det var där hon introducerades till forskningsprojektet bakom Elvira. Hon berättar själv att hon älskar att arbeta entreprenöriellt med affärsutveckling och att det efter examen var självklart att fortsätta att utveckla Norgald.  

“Jag ser fram emot att flytta in på Yuncture House och att fortsätta växa och utvecklas i en miljö med coola och inspirerande människor. Yunctures inkubator har bidragit till att ge nya perspektiv och lärdomar om företagande samtidigt som jag har fått möjlighet att utöka mitt nätverk med nya intressanta personer.”, säger hon vidare. 

Lite mer om Elin: 

Hur spenderade du din semester? 

Jag har framför allt haft en “workation”, och jobbat bortifrån. Men jag har också hunnit med en tripp till Grekland, en weekend i Malung och en cykelsemester i Danmark, så det går ingen nöd på mig. 

Vad har du för intressen? 

Oj, många. Mat och dryck är ett stort intresse. Sedan gillar jag även att cykla och åka skidor, och som gammal orienterare måste jag säga att jag trivs i skogen, både när det kommer till att orientera men även att plocka svamp och bär.  

Dela med dig av en fun fact om dig själv: 

Jag har varit med och slagit ett världsrekord. 

Är du intresserad av att läsa mer om vår inkubator eller vill skicka in din ansökan, klicka här!

 

Share your thoughts