Här är bolagen till vårt nionde inkubatorprogram!

Idag kan vi glatt meddela att vårt nionde inkubatorprogram går av stapeln! Här kan du läsa mer om de fyra bolagen som kommer att sitta hos oss under hösten 2021. Följ Yuncture på sociala medier för att hänga med på resan!

Enabi

Enabi drivs av Daniel Blomdahl och har som affärsidé att hjälpa tillverkande företag att ta nästa steg i den industriella revolutionen där data-analys är en avgörande framgångsfaktor. Enabi erbjuder därför ett webbaserat analysverktyg som gör det möjligt för fler medarbetare att börja analysera mer.

“Att få vara med i Yunctures inkubator känns så grymt inspirerande och kul! Att i detta uppstartskede, där mycket är osäkert och går fort, få råd och stöttning av erfarna experter och mentorer kommer vara näst intill ovärderligt! Jag hoppas att detta ska kunna lyfta bolaget många nivåer. Det finns flera olika delar som jag verkligen ser fram emot i programmet, ett stort ”mjukt värde” tror jag kommer vara att tränas i VD- och styrelse-arbetet. Jag är också riktigt taggad på att få tränas i att pitcha företaget för investerare.” – Daniel, grundare av Enabi. 

”Med en oerhörd energi har Daniel byggt upp sitt bolag på kort tid, och produkten passar in perfekt på den stigande trenden dataanalys. Enabi rör sig på en väldigt intressant marknad med internationell potential.” – Eric Nilsson, affärscoach.

(PMS-) BOXEN

(PMS-) BOXEN är en bekväm och lyxig prenumerationsbox där affärsmodellen består av två delar. Den första är en månadsvis prenumeration och den andra är en engångsbox för första mensen. Båda boxarna är fullspäckade med allt du kan tänkas uppskatta för respektive situation.

Varje månad donerar (PMS-) BOXEN pengar till välgörenhetsprojekt runt om i världen som syftar till att bryta stigmat kring menstruation genom att utbilda om vad det faktiskt innebär. De skänker även sanitetsskydd till länder som inte kommit lika långt på vägen om acceptans kring menstruation som Sverige har.

“Redan vid den första kontakten med Yuncture blev vi positivt inställda då de demonstrerar expertis, engagemang och nytänkande. Vi ser fram emot att ta åt oss så mycket kunskap och konstruktiv kritik som möjligt under programmets gång för att ge (PMS-) BOXEN goda förutsättningar till en stabil grund att växa på.” – Ida Verde, General Manager.

“Vi ser ett ökat fokus på välmående i Sverige och övriga världen och denna produkt passar bra in på just detta område. Ida känns helt rätt i rollen som entreprenör och har alla förutsättningar för att lyckas.” – Eric Nilsson, affärscoach Yuncture.

Compular

Compular strävar efter att vara en del av ett hållbart samhälle. Detta genom att utveckla en mjukvara för batteriutveckling. Deras patentsökta algoritm kan identifiera kemiska bindningar och strukturer i nya material via simulering och analys. På så vis kan nya batterimaterial optimeras utifrån eftersökta materialegenskaper som energidensitet, livslängd och hållbarhet. Enabi drivs av Emil Krutmeijer, Rasmus Andersson, Fabian Årén och Johannes Henriksson.

“Vi ser fram emot att ta vårt bolag till nästa nivå genom det stöd och kontaktnät som Yuncture kan erbjuda” – Johannes, affärsutvecklare Compular.

”Ett bolag som redan har vunnit priser och som har en banbrytande produkt med många användningsområden. Teamet har en spännande kombination av affärsutveckling, IT och forskning.”– Eric Nilsson, affärscoach Yuncture. 

Havel Design

Havel Design är en digital tjänst där kunder får möjlighet att skapa sina egna konstverk som visar deras viktigaste högtider och firanden under ett år. Detta genom att kombinera kalendrar från olika etniska och nationella bakgrunder och lägga till personliga datum. Resultatet blir en vacker illustration av återkommande glädjefulla stunder som stolt ger uttryck för en egen identitet.

“Jag ser fram emot en rivstart i min nya karriärsbana som digital och social entreprenör. Att omges av andra likasinnade som inspirerar, guidar och stöttar varandra är helt fantastiskt.” – Laleh Havel, grundare av Havel Design.

”Det är spännande att få följa ett bolag som hakar på e-handelstrenden med en intressant produkt som är internationellt skalbar. Vi ser flera likheter mellan detta bolag och framgångsrika e-handelsbolag.” – Eric Nilsson, affärscoach Yuncture.

Laleh Havel

Share your thoughts