Fredrik Sologub har signat medlemskap i Yuncture House

Fredrik Sologub som driver DIVE Madhouse och Artist Arena är klar för Yuncture House! Fredrik är en konstnär och entreprenör som ställer ut sin konst över hela världen. Utöver att skapa konst via pseudonymen DIVE Madhouse, med ateljé i Midsommarkransen, är han också grundare av konstnärsplattformen Artist Arena, en hybridplattform som hjälper konstnärer att synas, växa och utveckla sitt konstnärskap med shoowroom i centrala Stockholm. 

Fredrik har sin bas i Stockholm men säger att Yuncture House kommer vara ett självklar plats att vara på när han är i Göteborg! Han deltog i Yunctures andra inkubatorprogram 2018 och sedan dess har vi både investerat i hans bolag och konst. Såhär säger han själv om Yuncture House.  

– Jag ser fram emot att spendera tid i Yuncture House! Efter en rundvandring är min uppfattning att det känns väldigt modernt, i ett internationellt snitt, där man har tänkt på alla delar, sett till utrustning, location och alla spännande aktörer i byggnaden. Detta är ett grymt komplement för startup-företagen på Västkusten. 

Fredrik, vi förstår att dina dagar går åt till att måla, ställa ut din konst och driva företag men vad gör du på fritiden?
– Då brukar jag löpträna eller samlas med mina vänner på en härlig middag, gärna en provensalsk gryta.  

Hur uppstod namnet DIVE Madhouse och vad betyder det för dig?
– DIVE är mitt alter ego och Madhouse är plattformen för det, både digitalt och fysiskt.  

Det är många som inspireras av dig, men har du några förebilder?
– Personer som är gränsöverskridande är förebilder för mig. Några exempel på personer är Virgil Abloh, Pharrell Williams och Daniel Arsham – kreatörer som också bygger spännande verksamheter med branschförändrande effekt.

Vi är glada över att Fredrik har hoppat på Yuncture House och ser fram emot att hänga mer tillsammans framöver!

Share your thoughts