GO MO har signat medlemskap i Yuncture House

Sedan 2021 har ni fått läsa mycket om vår nya satsning Yuncture House. Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln och den 1:a september öppnar vår miljö för startups och entreprenörer i centrala Göteborg. I denna inläggsserie kommer vi att släppa bolagen/entreprenörerna som signat ett medlemskap och kommer att vara en del av Yuncture House. Håll i er för nu åker vi!

Nästa bolag som är klart för Yuncture House är….. GO MO! 🤝🌟 De siktar på att bygga världens bästa digitala B2B-byrå för att tackla omställningen i köpbeteenden. GO MO består av totalt 75 personer som i sin tur ingår i en större grupp av digitala marknadsföringsbolag. Det blir ett gött gäng på ett tjugotal personer som kommer att sitta hos oss från och med september. 

Såhär säger GO MOs VD och grundare Gabriel Ghavami när vi frågar honom om varför de har valt att vara en del av Yuncture House: 

– Jag tror att en balanserad livsstil främjar passionerade medarbetare som behöver en plattform av tillväxt, mångfald och inkludering och som tar fram den bästa versionen av varje individ. Jag ser Yuncture House som en unik oas i Göteborg där udda, passionerade själar kan samlas för att skapa en bättre nutid och en ljusare framtid. Jag är fast besluten att vara en central del av denna omvandlande resa! 

Detta blir en ny bekantskap för oss på Yuncture då GO MO varken suttit i vår inkubator eller är ett av våra portföljbolag. Däremot har vi ett stort intresse för varandra och ser fram emot tiden tillsammans. Innan de flyttar in i huset ska ni få en möjlighet att lära känna de bättre genom tre frågor:  

Vad gör ni för att fira framgångar? 

– Skapar nya framgångar. Eftersom vi anser att framåtrörelse i affärer är den grundpelare som hjälper oss att närma oss våra mål. Med det sagt är vi fantastiskt bra på att ta en paus, glädjas, fira och uppskatta de resultat vi åstadkommit. Vi är inte rädda för att plocka fram bubbel eller omfamna “work hard, play harder”- mentaliteten.  

Har ni någon i ert team som är aktiv inom träning och hälsa? 

– Det finns definitivt några personer som förtjänar att nämnas här. Vi har Henrik Anderberg som är självutnämnd superatlet, Lina Nygren och Ida Ghavami är båda helt galna i Barry’s-konceptet samt Sam Toosi som är föredetta elitdomaren i fotboll.  

Har ni någon dold talang inom bolaget? 

– Det måste vara Timothy Larsson som är en professionell toastmaster och körsångare med spex-kompetenser som kan få vilken fest som helst att svänga ordentligt. 

Hur skulle ni beskrivit GO MO med tre emojis? 

– 😎❤🚀 

GO MO har signat medlemskap i Yuncture House

Share your thoughts