Gottlery om nylansering och tiden i inkubator

Ett skepp kommer lastat, med vadå? Ätbara kexskedar såklart! Tilda och Gottlery är ett av bolagen som suttit i vår inkubator under våren och mycket spännande har hänt. Inte allra minst om man ser till den enorma leveransen av nya kexskedar som precis landat i Yunctures lokaler.  Tillsammans med sin praktikant, Maria, har Tilda under inkubatortiden haft fullt upp med att planera inför nylanseringen av Gottlerys ätbara kexskedar. Och nu har det äntligen blivit dags för skedarna att göra entre på marknaden!

Berätta mer om Gottlerys resa och nylansering:

– Företaget grundades så sent som 2020 och mycket har hänt sedan vi lanserade den allra första skeden. Det var en otymplig och tjock sked där smakerna inte alls satt som de gör i dagsläget. Sedan dess har vi arbetat med att utveckla både design och smak för att få till en riktigt bra produkt. I samband med nylanseringen har vi en ny producent och därmed har skedarna fått en bättre hållfasthet, en snyggare design och ett större smakutbud. Den nya fabriken har också en högre kapacitet vilket gör att vi kan sälja produkten i större kvantiteter än tidigare.

Hur har du upplevt tiden i Yunctures inkubator?

– Det har varit en väldigt lärorik tid. Jag har fått ovärdeliga tips av mina rådgivare som utmanat mig att tänka i helt nya perspektiv. Det har också varit till stor nytta att omges av andra entreprenörer som delar samma passion kring företagande och att kunna bolla affärsutveckling med dem.

Hur ser framtiden ut för Gottlery?

– Just nu är vi mitt uppe i lanseringen där vi arbetar med att få ut skedarna till olika återförsäljare i Sverige. Därefter hoppas vi kunna expandera ut i Europa!

 

Gottlery om nylansering och framtiden

Gottlery om nylansering och framtiden

Från vänster:  Tilda, VD och grundare av Gottlery och Maria Flodin som praktiserat på Gottlery under inkubatortiden.

Share your thoughts