GuineaPig ansluter sig till Yuncture House

GuineaPig har säkrat en plats i Yuncture House! Grundarna, Anton och Elias, deltog framgångsrikt i vårt inkubatorprogram under hösten 2020, vilket resulterade i att vi, genom Yuncture Invest, kort därefter även investerade i bolaget.  

Teamet har utvecklat en innovativ app som främjar en friskare och mer engagerad arbetsmiljö. Genom digitala pass erbjuder de mindfulness, yoga, träning och korta mikropauser. Det som verkligen gör GuineaPig unikt är deras integration med populära plattformar som Slack och Microsoft Teams, vilket gör det lättare för företag att införliva välbefinnandeprogram direkt i sina dagliga arbetsflöden.  

Vår ambition med Yuncture House är att stötta och växa tillsammans med passionerade individer, både professionellt och personligt. Hälsa och välbefinnande är avgörande för en entreprenörs framgång och balans, och därför ser vi GuineaPig som ett perfekt tillskott i huset. Väl på plats kommer de att leda flera aktiviteter som syftar till att stärka och aktivera våra medlemmars välmående.  

Välkomna till Yuncture House! 

Share your thoughts