En plats där vägar möts

[ˈdʒəŋ(k)tʃər] 

Yuncture är knutpunkten mellan unga entreprenörer och näringslivet där vi har samlat prisbelönt expertis från de som gjort resan tidigare. Genom vårt inkubatorprogram, investerarbolag samt vår digitala utbildningsplattform är vi med och utvecklar din affärsidé eller startup till ett hållbart och framgångsrikt bolag för framtiden. 

Om Yuncture

Yuncture är ett helägt dotterbolag till Hammarviken Företagsutveckling. Tanken på Yuncture började i huvudet hos två medarbetare på Hammarviken som tyckte att det saknades en tydlig aktör som hjälper unga entreprenörer in i näringslivet. Kompetensen består av såväl interna som externa personer som har lång erfarenhet av att utveckla bolag. Vi samlar all den kompetens för att jobba jämsides med vår nästa generations talanger.

I september 2017 startades vårt första inkubatorprogram med utgångspunkt i näringslivet. Under åren har Yuncture utvecklats och består idag, utöver inkubatorprogrammet, även av Yuncture House, Yuncture Invest och Yuncture Extend. För pekaren över respektive box nedan för att veta mer.

House

I början av 2023 slår vi upp dörrarna för ett helt ny miljö mitt i centrala Göteborg där entreprenörer kan utvecklas både i sin profession och på det personliga planet. I totalrenoverade lokaler i en villa, ett stenkast från Avenyn, vill vi skapa en atmosfär som erbjuder de bästa förutsättningarna som en entreprenör behöver.

Invest

Yuncture Invest riktar sig till spännande startup-bolag som är i behov av kapital och en aktiv investerare. Vi har en lång erfarenhet av investeringar, både i små och medelstora bolag samt i olika branscher. Bolagen kan komma både från inkubatorn, men vi letar även aktivt efter externa startup-bolag.

Inkubator

Här skapar vi en unik möjlighet genom att vara en inkubator med utgångspunkt i näringslivet. I vårt program får unga entreprenörer med affärsidéer eller nystartade bolag löpande rådgivning under fem månaders tid. Våra rådgivare består av kompetenta personer som vet hur man bygger och utvecklar bolag.

Extend

Yuncture Extend är utbildningsplattformen som hjälper entreprenörer runt om i Sverige, helt gratis! Här hittar du allt du behöver veta om hur du ska driva din startup framåt, eller hur du tar din affärsidé till ett riktigt bolag. Utbildningen kommer från våra mentorer i inkubatorn, så vi är helt säkra på att du kommer bli nöjd.

Omdömen

Läs nedan vad våra härliga “Yunctures” tycker om oss!

[testimonial]