Hon var vår första Yuncture

Har du någonsin funderat på vilket bolag som var först att sitta i vår inkubator? Här kommer svaret.
 
Vår allra första Yuncture var Dalie Bäfverfeldt. Under inkubatortiden 2017 startade hon upp sitt aktiebolag där hon via studios, retreats och mentorskap erbjuder spirituell vägledning genom yoga och meditation. Sedan pandemins utbrott har hon varit bosatt och drivit sin verksamhet i Australien – men sommaren spenderas i Sverige med både klasser och retreats. Det blev minst sagt ett kärt återseende när hon dök upp på kontoret i måndags. 
Nu var det längesedan du satt i Yunctures inkubator, men om du tänker tillbaka, hur var den tiden?
– Yuncture har alltid varit så stöttande i mina drömmar. Att ha ett helt team som trodde på mig och bara fanns där på alla sätt är ovärderligt. Dem gav mig stöd och respekterade det spirituella som jag ville förmedla. Det var viktigt för mig att bibehålla mig själv och det jag har att ge samtidigt som jag utvecklade mitt företag och det tycker jag verkligen att teamet på Yuncture hjälpte mig med. Yuncture är en fantastisk miljö för entreprenörer som vill växla upp sitt företag.’
Hur ser framtiden ut?
– Jag är hemma över sommaren och håller klasser och retreats på bland annat Brick och Hiyoga. Är man nyfiken på att boka en klass kan man följa mig på Instagram, där lägger jag upp veckans schema varje söndag. Det är så otroligt kul att folk som gick på mina pass innan tiden i Australien fortfarande kommer ihåg mig och är glad att jag är tillbaka. I framtiden vill jag fokusera mer på att utveckla och skapa transformerande upplevelser via främst retreats. Jag kommer även fortsätta med mentorskapet. Det är väldigt givande att få vägleda nyfikna människor i det spirituella.
Vill du veta mer om Dalie? Läs mer på www.dalie.se

Share your thoughts