Yuncture AB

Lennart Torstenssonsgatan 6-8
412 56 Göteborg

E-post: info@extend.yuncture.com

Följ oss på sociala medier

Kontaktpersoner

Yuncture AB

Christoffer Rydhede

CEO

christoffer@extend.yuncture.com
0704-95 23 61

Yuncture House

Nikita Bergum

House Manager

nikita@extend.yuncture.com
0704- 64 64 96

Yuncture AB

Anton Grammatikas

Investment Manager

anton@extend.yuncture.com
0708-88 26 20

Yuncture AB

Louise Börjesson

Social Media Manager

louise@hammarviken.com
0707-23 37 84

FAQ

Kan ni jobba åt mig?
Nej. Vi kommer att vara aktiva, men inte operativa. Det vi bidrar med är vår kunskap, vårt breda nätverk och kontor. Vi vill alltid att du som entreprenör ska leda bolaget, med vår stöttning i ryggen.

Måste idén vara bra?
Ja, grundidén måste ha en god potential. Däremot kan en idé förändras under tiden den är med i inkubatorn. Förutom idén är det minst lika viktigt att vi trivs i varandras sällskap!

Vem kan söka till inkubatorn?
Vem som helst får söka in till inkubatorn. Däremot har vi begränsat utrymme (2-5 bolag/program). Vi har också vissa kriterier, exempelvis att idén ska vara etisk försvarbar och innovativ. Det måste också kännas rätt på det personliga planet!

Hur stor ägarandel vill ni ha?
Vi vill inte ha majoritetsägande. Anledningen till det är att entreprenören i bolaget måste ha ett tillräckligt stort incitament att vilja driva bolaget vidare.

Vad kan ni bidra med?
Förutom kapitalet kommer vi att bidra med en mycket bred kompetens från många olika kunskapsområden. Vilken kompetens det är beror på vad du är i behov av. Utöver det besitter vi ett mycket stort nätverk som kan leda till samarbeten, kunder m.m.

Vilka branscher investerar ni inte i?
Vi investerar inte i det som enligt oss är oetiska branscher. Exempel på detta är betting, narkotika, vapen, online-casino, sms-lån m.m.

Vad kostar det?
Ingenting! Plattformen är helt gratis att använda, och kommer alltid att vara det. Det enda som krävs är att skapa ett konto, för att få tillgång till allt material.

Vem kan använda sig av Extend?
Alla entreprenörer som har en affärsidé eller som har ett startup-bolag. Faktiskt passar det också dig som för tillfället inte har en idé, men som vill bli inspirerad.

Vad kan jag lära mig på plattformen?
Vi har samlat ihop en stor mängd startup-relaterad information inom marknadsföring/kommunikation, juridik, management, ekonomi/finansiering, bolagsbildning, och affärsidé-stadiet i stort. Vi har också ett startup-lexikon! Vi lägger till ytterligare kunskapsområden kontinuerligt.

Våra samarbetspartners

Vi på Yuncture vill rikta ett stort tack till samtliga av våra samarbetspartners. Ni har på ett eller annat sätt bidragit på vår resa. Ni är guld värda!

Boid logo
dNovo logo
Hammarviken logo
Mölndal Stad logo
Oddwork logo
SEB logo
Hansson Thyresson logo
fintegrity
Svea utveckling logo
Västsvenska Handelskammaren logo
WeApp logo
Boid logo
Hammarviken logo
Mölndal Stad logo
SEB logo
Västsvenska Handelskammaren logo
dNovo logo
Hansson Thyresson logo
Oddwork logo
Svea utveckling logo
WeApp logo
fintegrity