Kreativitetskonsulten Josefin har signat en plats i Yuncture House!

Josefin Andersson har signat en plats i Yuncture House! Josefin driver bolaget Älska Vara Nu där hon jobbar som kreativitetskonsult, yogalärare och konstnär. Hon hjälper sina kunder att öka nivån av kreativitet och välmående genom enkla men kraftfulla processer så som föreläsningar, coachning och workshops.  

Josefin deltog i vårt inkubatorprogram under 2022 och nu ser hon fram emot en ny tid på Yuncture House:  

– Jag ser fram emot en entreprenörsmiljö på Yuncture House där vi skapar förutsättningar för att bidra till varandras arbetsmiljö genom härlig energi och utbyte av både kompetens och erfarenheter. Jag är såklart supertaggad på hösten med resten av gänget! 

För att ni ska få chansen att lära känna Josefin bättre har vi ställt henne ett par frågor. 

Vad har du för intressen?

– Jag älskar naturen, loppisrundor och trivs i vårt nya hus på landet utanför Varberg. Frihet driver mig i allt jag gör!  

Med tanke på att du coachar och inspirerar andra, vill du dela med dig av ett tillfälle där du vågat utmana dig själv?  

– I höstas ansökte jag till ett program för föreläsare och coacher. Det kändes helt rätt, men samtidigt som en stor utmaning att skriva den ansökan. Jag blev antagen och det visade sig ge tio nya branschkollegor som idag är mina vänner. Otroligt vad viktigt det är att utmana sig – och för mig handlar det om att hela tiden våga följa nästa steg för att fortsätta utvecklas.   

Har du något tips till en annan entreprenör som behöver och vill prioritera återhämtning?
– Min bästa insikt när det kommer till återhämtning är att vi redan har allt vi behöver med oss. Alltså i kroppen! Testa att ta en minut och faktiskt KÄNNA kontakten med underlaget. Ta ytterligare en minut till att MÄRKA (utan att ändra) andetaget. Och ytterligare en minut till att faktiskt lägga märke till var du ÄR. Vad du SER. Det kommer hjälpa dig att skapa närvaro, vilket är det viktigaste vi kan göra, men också det de flesta jag träffar har svårt att få till. 

Välkommen till Yuncture House Josefin, vi ser fram emot att ha dig på plats!

Josefin Andersson Älska Vara Nu

Share your thoughts