Ludvig Aldrin och Svipler äntrar Yuncture House

I september flyttar Svipler in i Yuncture House! Ludvig Aldrin som driver bolaget beskriver verksamheten som en broilerbox för att förverkliga sina egna och andras idéer och drömmar. Då han har erfarenhet från business och teknik kan han både skapa och leda sina egna idéer samt hjälpa andra – vare sig det handlar om teknik, att bygga bolag eller att hitta investerare. 

Ludvig har en lång bakgrund inom ledarskap och har de senaste 10-15 åren haft roller som CTO och VD i både små och stora bolag. Parallellt med detta har hans intresse för entreprenörskap växt genom att ha skalat upp flera startups som senare har sammanförts i ett och samma bolag.  

“Entreprenörskap och galna upptåg är något jag vill att min vardag ska bestå av – och det är precis det jag tror kommer att uppstå på Yuncture House. Där kommer det finnas en härlig mix av entreprenörer som tar sina första steg, de som kommit en bit på vägen och även de som snart ska ut och prova sina vingar i vida världen” – Ludvig. 

Ludvig har tidigare pitchat sina affärsidéer för oss på Yuncture och nu ser vi fram emot att följa hans framgångar på nära håll. För att få ett grepp om vem Ludvig är så har vi ställt honom några frågor: 

Hur spenderar du helst en söndag? 

– Med något hemmaprojekt. Just nu bygger jag en egen elektrisk cross cart tillsammans med min 6-åriga son. 

Vad har du gjort i sommar?
– Det har helt klart blivit en hel del hemmaprojekt, men jag har även haft tid att resa runt bland vänner tillsammans med familjen. 

Givet det du skriver på din LinkedIn: Vad är ditt bästa råd till en entreprenör som vill minska gapet mellan teknik och affär? 

– Ska jag vara ärlig så tror jag oftast att man krånglar till det. Man tror att man måste göra klart komplicerade tekniska lösningar eller avancerade affärsplaner att man fastnar. Om man börjar enklare så kommer det naturligt att bli enklare. Då kan man förklara för andra som både kan hjälpa till på vägen eller bli en del av vägen framåt. Så, krångla inte till det. 

Share your thoughts