Om oss

Yuncture är ett helägt dotterbolag till det investmentbolaget Hammarviken Företagsutveckling. Tanken på Yuncture började i huvudet hos två medarbetare på Hammarviken. De tyckte att det saknades en tydlig aktör som hjälper unga entreprenörer in i näringslivet.

Kompetensen i Yuncture består av både extern kompetens, men också med personer i Hammarviken, som har lång erfarenhet av att utveckla bolag. Det har bland annat bevisats genom att Hammarviken kommit högt upp på Veckans Affärers lista över Sveriges Superföretag – fem år i rad. Yuncture samlar nu all den kompetens för att jobba jämsides med vår nästa generation talanger.

Förutom Yuncture Extend, har vi även Yuncture Inkubator (ett program under fem månader med gratis kontorsplats och löpande rådgivning) samt Yuncture Invest (som investerar i startup-bolag). Genom gratis rådgivning, kapital och ett brett nätverk vill Yuncture alltså öka chanserna för unga entreprenörer att lyckas. Tillsammans utvecklar vi hållbara, framgångsrika bolag för framtiden.

Samarbetspartners

Vi på Yuncture vill rikta ett stort tack till samtliga av våra samarbetspartners. Ni har på ett eller annat sätt gjort detta möjligt. Klicka på loggorna för att komma till respektive bolags hemsida.

Hjälp oss att bli bättre!

Hittar du något på sidan som är fel? Hittar du något som du vill att vi ska förtydliga? Eller är det något du inte hittar överhuvudtaget, men som du vill att vi ska skriva om? Oavsett hur dina tankar går, tveka inte att kontakta oss på info@extend.yuncture.com, så svarar vi såklart så fort vi kan. Vi hörs snart!