Svea Utveckling står redo för Yuncture House!

Sedan 2021 har ni fått läsa mycket om vår nya satsning Yuncture House. Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln och den 1:a september öppnar vår miljö för startups och entreprenörer i centrala Göteborg. I denna inläggsserie kommer vi att släppa bolagen/entreprenörerna som signat ett medlemskap och kommer att vara en del av Yuncture House. Håll i er för nu åker vi! 

Nathalie och Radwan som driver Svea Utveckling har signat ett medlemskap i Yuncture House! De hjälper bolag att ta fram kostnadseffektiva webblösningar, samt tar fram och optimerar strategier för kundanskaffning och kundbearbetning – vilket vi på Yuncture verkligen kan gå i god för att de gör bra då vi arbetar en hel del med detta gänget.  

Svea Utveckling är ett nätverksdrivet bolag. Kärnan utgörs av Nathalie och Radwan och i gänget har de allt ifrån AI-arkitekter till webb- och affärsutvecklare.  

– Det ska bli oerhört spännande att vara en del av vad vi tror kommer vara kärnan i Göteborgs framtida start- och scaleuphub, säger Nathalie. 

De kanske är bekanta för några av er då de tidigare suttit med i vår inkubator, fast med ett annat bolag. Idag arbetar de tätt med både Hammarviken och Yuncture där de bland annat leverar webblösningar. Men ni som inte känner igen dessa två sköningar ska få en chans att lära känna de nu, då vi har pressat de på några frågor.  

Om ni bara fick använda en emoji i er kommunikation för bolaget, vilken hade ni valt? 

– 🔥 

Vilken låt spelar ni när ni firar framgångar i bolaget? 

– Black M – Sur Ma Route 

Dela med er av en funfact om er/Svea Utveckling: 

– Vi är inte bara partners i företaget, vi är gifta också!  

Vi ser fram emot att välkomna Svea Utveckling till Yuncture House den 1:a september! 

Share your thoughts