Välkomna till Yuncture House

Öppnar Q1 2023

Vissa kommer att kalla oss co-working, andra kommer att kalla oss eventmiljö. En del kommer att säga att vi är en nätverksplattform medan andra tycker att vi är en innovationshub. Det vi vet är att vi heter Yuncture House och att vårt mål är att hjälpa drivna personer att utvecklas, både i sin profession och på det personliga planet.

Vi vill skapa en atmosfär, en miljö som erbjuder de absolut bästa förutsättningarna som en entreprenör behöver. En plats i centrala Göteborg där vägar möts och där alla känner sig som varandras kollegor. Varmt välkomna till oss!

Vad erbjuder vi?

I nyrenoverade lokaler ett stenkast ifrån Avenyn, mitt emellan Göteborgs Universitet och Chalmers, ligger Yuncture House. Våra lokaler består av ca 730 m² kreativ yta som ger er som entreprenörer de bästa förutsättningarna för att lyckas med er verksamhet. Utöver ett stort antal inspirerande startups hittar ni i samma hus även vårt inkubatorprogram samt Yunctures moderbolag Hammarviken.

Klicka på flikarna nedan för att läsa mer om vad som ingår i medlemskapet.

Arbetsplats
Hos oss kan du välja mellan tre olika medlemskap:

Flex – Välj mellan en uppsjö av sittplatser, låt ditt mode för dagen bestämma.
Fast – För dig som trivs på en bestämd plats i den gemensamma ytan, den är bara din!
Rum – Här arbetar du ostört, antingen själv eller med kollegor i ett rum på 10 m².

Oavsett medlemskap är du välkommen 24/7 till Yuncture House.

Tyst avdelning
Här kan du förvänta dig en miljö av total tystnad, förutom knappandet på tangentbordet. Om du behöver plöja igenom avtal, mail eller bara vill vara ifred är detta rum perfekt för dig.

Konferensrum och telefonbås
Om du vill prata ostört, antingen själv eller i grupp, har vi många ställen i huset som erbjuder den möjligheten. Vi har konferensrum, telefonbås – och inte minst vår alldeles egna På Spåret-bur!

Studio
Låt kreativiteten flöda och skapa magiskt content. I vår ljudisolerade studio har vi green screen, stativ, mikrofon och poddstudio-utrustning. Kör hårt!

Rensa huvudet
Precis som det låter, om du bara behöver komma iväg från allt som har med jobb att göra är dessa miljöer för dig. Vi erbjuder TV-spelsrum, lummiga utemiljöer – och till och med ett rage room!

Eventyta
I husets tidigare motionssal tar du del av alla fantastiska events! Upplev aktiviteter för personlig utveckling, bolagsutveckling och gemenskap!

Intresserad av medlemskap?

  Kontaktuppgifter
  Kom i kontakt med oss

  Nikita Bergum

  House Manager
  0704-64 64 96
  nikita@extend.yuncture.com

  Yuncture AB

  Lennart Torstenssonsgatan 6-8
  412 56 Göteborg
  info@extend.yuncture.com