Tilda Wissmar som driver Gottlery flyttar in i Yuncture House!

Sedan 2021 har ni fått läsa mycket om vår nya satsning Yuncture House. Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln och den 1 september öppnar vår miljö för startups och entreprenörer i centrala Göteborg. I denna inläggsserie kommer vi att släppa bolagen/entreprenörerna som signat ett medlemskap och kommer att vara en del av Yuncture House. Håll i er för nu åker vi!

Vi är glada över att meddela att även Tilda, som driver Gottlery, kommer att sitta i Yuncture House! Gottlery erbjuder ett gott och svinnsnålt alternativ till engångsartiklar som slängs efter användning, nämligen ätbara kexskedar. Skedarna är veganska och tillverkade på 100% naturliga ingredienser och kan användas till all typ av mjuk efterrätt – och dessutom är de riktigt goda.

Tilda har tidigare suttit i vår inkubator och är sedan 2022 även ett utav våra portföljbolag. I framtiden hoppas Tilda att Gottlery-skedarna ska vara det självklara alternativet på snabbmatskedjor, kalas och i glasskiosker. Tilda driver bolaget ensam och ser fram emot tiden i Yuncture House:

– Det ska bli kul att sitta i en miljö med andra kreativa och drivna personer. Jag tror att vi kommer att kunna bidra till varandras bolagsresor på många olika sätt.

Tilda, om du får välja, vilken efterrätt äter du helst till dina skedar?
– Tiramisu!

Du startade ju Gottlery som ett UF-företag under din skoltid och har inspirerat hela UF-Sverige med din framgång, vad är det bästa med att vara entreprenör?
– Jag tycker att det bästa har varit alla människor jag får lyxen att möta i min vardag, allt från kunder – mentorer.

I dagsläget finns kexskedarna i två smaker, kex och choklad. Om du fick gå helt utanför boxen och lansera en ny smak, vilken skulle det bli?
– Jag hoppas på att kunna lansera en sked med smak av kanelbulle i framtiden – det hade ju varit perfekt till kaffet!

Till sist, för de som inte känner dig, kan du dela med dig av en fun fact om dig själv?
– Haha, vad svårt. För att kunna somna måste jag vicka på min högra fot.

Tilda är en otrolig glädjespridare och vi ser verkligen fram emot att ha henne på plats framöver!

 

Share your thoughts