Topp 5 bästa poddarna för dig som är entreprenör

Är du intresserad av att lära dig mer om startups? Eller går du i tankarna på att starta ditt eget företag och vill djupdyka i ämnet? Sedan 2006, då poddar fick sitt stora genombrott i Sverige har det varit ett mycket uppskattat medium och idag finns det ett flertal riktigt bra poddar som är inrikade på just business.  Vi har listat fem poddar som du som entreprenör inte får missa!

Bara Business, Startup Story

I denna podden får du som är startup-intresserad dyka rakt ner i affärsidéer, att tjäna pengar, hitta rätt folk eller göra succé utomlands. Du kommer att få ta del av verktyg, insikter och do’s and dont’s.

 

 

Framgångspodden, Alexander Pärleros

Framgångspodden är Nordens största intervjupodd där Alexander träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Här får du höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag samt ta del av värdefulla nycklar, rutiner och tips. Allt detta blandat med underhållning och spännande historier.

 

Business Hacks, We are Business

Detta är podden för dig som vill skapa ett företag och ett företagarliv i världsklass. Sveriges främsta experter inom alltifrån försäljning och sociala medier till privatekonomi och personlig utveckling delar sina absolut viktigaste hacks, råd och strategier. Här får du som entreprenör och företagare möjlighet att levla upp och lära dig av de absolut främsta. Podden drivs av Gustaf Oscarson som också driver företagarsajterna Driva eget & Mitt företag.

 

Entreprenörsdriv, Magnus Johansson och Tomas Tränker

Entreprenörsdriv är podcasten för entreprenörer och småföretag. Här skapar de driv genom att dela med sig av egna och andras erfarenheter inom entreprenörskap och företagande.

 

 

Starta eget podden, We are Business

En av sveriges största poddar för dig som vill starta eget företag. Här får du tips och råd om hur du snabbt kommer igång. Podden lär dig att starta företag, hitta nya kunder, nå ut i sociala medier, tjäna pengar och mycket mer. Podden drivs av We are Business som också driver företagarsajterna Driva eget & Mitt företag.

 

Vill du lära dig mer om företagande utöver dessa poddar? – Då kan du besöka vår utbildningsplafform Extend. Där hittar du allt du behöver veta för att driva din startup framåt, eller hur du tar din affärsidé till ett framgångsrikt bolag. All information är helt kostnadsfri.

Share your thoughts