Välkomna till Yuncture House Stayble!

Stayble Therapeutics utvecklar ett nytt läkemedel mot kronisk ryggsmärta. Behandlingen, som endast sker vid ett tillfälle, ges som en injektion direkt in i en smärtande ryggdisk och ska därmed minska patientens smärta. Bolagets affärsidé är att visa produktens effekt och säkerhet och med hjälp av större läkemedelsbolag slutföra utvecklingen och kommersialisera produkten globalt.  

Teamet består av fem personer: Andreas Gerward, Anders Lehmann, Sara Richardsson, Matias Munnich och Jarkko Kal 

– Vi ser mycket fram emot att bli en del av en kreativ och livskraftig miljö. Som ett litet bolag är det viktigt för oss att få ta del av ett större sammanhang som ger oss nya intryck, säger Andreas, VD Stayble. 

Stayble är en ny bekantskap för oss på Yuncture och det känns otroligt kul och spännande att få in ett läkemedelsbolag i Yuncture House. Så, för att både vi och ni ska lära känna teamet bättre har vi ställt de några frågor.  

Vem i teamet skulle klara sig bäst på en öde ö? 
– Ingen av oss hade nog klarat sig, men den som skulle klara sig allra sämst är nog Anders. Han skulle förgås utan någon att prata med långt innan vi andra ens hunnit bli hungriga, haha! 

Vem i teamet har en dold talang? 
– Andreas är en exceptionell researcher. Det finns inget svar han inte kan finna!

Ser till att ni får teamkänsla?
– Andreas igen. “Kalasa bör man göra – helst dagligen” är Andreas motto. 

Varmt välkomna till Yuncture House – Stayble!

Share your thoughts