Yuncture investerar i Nothing F!SHY – en evolution inom vegansk mat!

Nu gör Yuncture ytterligare en investering genom deras bolag med inriktning mot Foodtech och detaljhandeln, denna gång i Nothing F!SHY som utvecklat veganska fiskliknande panerade produkter.

De båda grundarna Ola Secher och Jared Christensen har stor passion för mat och matlagning och lång bakgrund som kökschefer på flera välkända restauranger världen över. De startade bolaget år 2021 och då med ambitionen att kunna erbjuda något helt nytt och unikt till det veganska utbudet som idag domineras av köttsubstitut. Resultatet blev veganska fiskliknande panerade produkter som har smak, utseende och konsistens som vit fisk. I produktsortimentet finns både filéer, burgare och nuggets. Hittills har man enbart sålt till foodservice-grossister och tillsammans med Yuncture hoppas man kunna ta sig in i dagligvaruhandeln.

”Redan i första samtalen med Yuncture insåg vi att vi är en bra match i balansen mellan lättsamhet och struktur. Mats erfarenhet och bakgrund inom dagligvaruhandeln är av betydande roll för oss i vårt nästa steg att hitta fler försäljningskanaler och därför var Yuncture det självklara valet av investerare”, säger VD och medgrundare Ola Secher.

“Nothing F!SHY är ett mycket innovativt företag som snabbt fått intresse från både offentliga sektorn, foodservice samt dagligvaruhandeln. Med Ola och Jareds kombinerade erfarenhet ser vi mycket positivt på bolagets utveckling.” säger Mats Bejmyr, VD Yuncture Food & Retail.

Utöver Yuncture Food & Retail så investerar även investmentbolaget Eqventus i Nothing F!SHY.

För mer information, kontakta gärna:

Ola Secher, VD och medgrundare Nothing F!SHY
ola@nothingfishy.se
0706-23 24 66 

Mats Bejmyr, VD Yuncture Food & Retail
mats.bejmyr@movementselect.se
0705-48 48 81 

 

Nothing F!SHY tillverkar ett klimatsmart, veganskt, intressant och smakrikt substitut till fisk. Idag består produktsortimentet av fiskliknande panerade filéer, burgare och nuggets som har samma smak, utseende och konsistens som vit fisk.  

Yuncture Food & Retail investerar i innovativa affärsidéer och bolag som snabbt etablerar sig inom detaljhandeln. Genom att tillföra kapital, spetskompetens, kontakter och engagemang utvecklar de bolagen tillsammans med grundarna. 

Share your thoughts